Vapuliksen blogista sain kirjainhaasteen. Keksittävä kymmenen sanaa jotka alkavat samalla kirjaimella ja kerrottava mitä ne sanat merkitsevät minulle. Kirjain jonka Vapulis antoi on S.

2046834.jpg

Syksy Syksy on kaksipiippuinen juttu, silloin innostun kaikesta uudesta, mutta inhoan kylmää. Onneksi ilmaston muutos on tässä tullut avuksi. Ilmaston muutos ei ole hyvä asia noin niin kuin kaikenkaikkiaan. Eli, niin se vain on, joka on yhdelle hyvä, se ei ole kaikille hyvä. Mitä sitten voi pitää hyvänä? Tietenkin se suurempi, kaikkien kannalta hyvä on parempi hyvä kuin yhden hyvä.

2059576.jpg 

Suvi Näen silmissäni kauniin kesä päivän, aurinko paistaa ja olen mökillä. Portin pielessä kukkii valkoinen kärhö, samoin pionit ovat täydessä kukassa. Monet muut kukat alkavat juuri kukkimaan, sininen kärhö availee myös kukkiaan. Kuljen puutarhassani ja nautin. Mieheni laittaa ruokaa juuri kesäkeittiössä ja sieltä tulee hyvä tuoksu. Katan pöydän ulos päivänvarjon alle.

2059511.jpg

Sade Kesällä odotan sadetta. Viime kesänä ei satanut yhtään liikaa, meillä ainakaan. Säätiedotus lupasi kyllä jopa rakeita, silloin minulle tuli kiire tehdä muovista teltta pionelle ja kärhölle ja sen jälkeen saatoin ihailla sitä rankkasadetta.

Sammal Sammal on kaunista, sitä annan kasvaa mökin pohjoiselle seinustalle. Laitoimme sinne vanhoja kivilaattoja jotka olivat jo valmiiksi vähän sammaloituneet. Nyt niissä on ihana sammal, eikä heti edes huomaa, että siinä on laatta alla.

2059525.jpg

Sininen Se on lempivärini. Sininen kukka on kaunis. Minun perusvaatteeni ovat tummansinisiä. Sinisen väri tuubin avaan useimmin.

Silmät Silmät ovat sielun peili. Miten toinen ihminen sinua katsoo kertoo hyvin paljon hänestä. Katsooko hän suoraan, kääntääkö katseen pois, pälyileekö, katsooko lattiaan , katsooko sinne tänne, ym.

Sivelin Sivelin on hyvin tärkeä. On pitkiä aikoja, että en ole koskenutkaan siveltimeen, mutta ilman sitä en pystyisi elämään.

Sattuma Onkohan sattumaa ? Minä ajattelen, että ei ole. Tuskin mitään on myöskään ennalta määrätty. Minä luulen, että kaikki se mitä tapahtuu, on meidän itsemme aiheuttamaa, vaikka emme sitä tietoisesti tiedäkkään emmekä tahallaan aiheuta. Asiat vain ovat seurausta jostakin, joka ei aina ole meidän ulottuvilla. 

2059566.jpg

Sireeni Keväällä leikkasimme sireenin ihan alas. Se oli kasvattanut pitkät varret ja latvassa vain oli lehtiä. Kesällä se kasvatti jo aika pitkät uudet varret. Jännä katsoa ensi kesänä joko se kukkii, luultavasti ei.

Siili Mökillä on joitakin siilejä. Ne ovat melko kesyjä, mutta nyt kun meillä on kissa ollut mökillä ne on hävinneet, mutta kyllä ne aina syksyllä tulee hakemaan talvisuojaa. Mieheni teki yhden siilin mökin ja kyllä siellä aina talvi asukas on ollut.  

Kommentoi tähän loppuun ja minä annan sinulle kirjaimen.
Kirjoita kymmenen sanaa, jotka alkavat sillä kirjaimella journaliisi
ja lisää mukaan selostus, mitä kyseinen sana merkitsee sinulle ja miksi.
Hyvää alkavaa viikkoa!