Kävin lenkillä kameran kanssa meidän "rantabulevardilla". Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, pakkasta oli noin 6-7 astetta, aivan ihana ilma. Huuruisten puiden kuvia en saanut, mutta lunta ja jäätä oli. Oli myös sulaa vettä kanavan sillan alla. Siellä oli paljon sorsia. Tämä kanava tekee asuinalueestamme saaren. 

Mielestäni jäät eivät ole kovinkaan vahvat, eivät varsinkaan tuossa pienessä salmessa, mutta jäljistä päätellen siitä oli menty yli jalkaisin monta kertaa. Minä en uskaltaisi. Monena talvena siinä on ollut joutsenia koko talven. Ne on niin kauan kun on pienikin sula vesi. Nyt tuo sula oli tosi pieni ja joutsenet olivat lähteneet.  

Tämä tekniikka on kyllä ihmeellistä ja sillä leikkiessä aika kuluu. Pitäisi tehdä vaikka mitä, huovutuksetkin siinä odottaa, mutta piti vain leikkiä kun keksin tuon kollaasi jutun. Tuntuu, että tämä tietokone vie luvattoman paljon aikaa, kun aina ilmestyy jotain uutta, jota opetella.

Meillä meni s-posti viime viikonlopulla jumiin, ei lähtenyt mikään posti. Tutkin ja tutkin, mutta en ymmärtänyt, sitten eilen soitin henkilölle, joka pitää yllä tätä taloyhtiön liittymää. Hänkään ei heti osannut sanoa mistä johtuu, mutta ohjasi sivulle josta sain ohjeita. Aikani näpyteltyäni sain selville syyn ja osasin sen korjata. 

Olin pikkuisen ylpeä kun osasin sen tehdä. Minulle tuo outlookin s-posti on, tai sen luominen oli ihan hebreaa. Kun se meille laittettiin en yhtään ymmärtänyt miten, mutta nyt tiedän miten ja mistä. Sitä tässä vain sanon, että oppia ikä kaikki, aikaa se vaatii, mutta kyllä yli 60 täti-tai mummoihmisetkin voi oppia.